Skip to main content

Boneless Pork Chop / Kemiksiz Domuz Pirzolası

Domuz pirzolası kafanızı karıştırmasın. Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç kesim vardır ve isimler her zaman standart değildir. Tadı ve nemi en üst düzeye çıkarmak için domuz eti her zaman iyi bir fikirdir. Buradan, kesime bağlı olarak, tatları tamamlamak için iyi bir ovma veya bir turşusu olabilir. İstanbul domuz pirzolaları sıcak ve hızlı bir şekilde ızgarada pişirilmeli, kalın kesimler, bir inçten fazla olan her şey önce kızartılmalı ve daha düşük bir sıcaklıkta bitirilmelidir. Domuz eti 145 F / 65 C'lik bir iç sıcaklığa kadar pişirilmelidir. Unutmayın, tuzlu su yaparsanız domuz pirzolası ovma, turşusu veya tuzlu sos kullanmayın. Kemik İçi Ribeye Pirzola olarak da bilinen Kaburga Ucu Kesimi, alt belden kesilir, bu, paranın satın alabileceği en iyi domuz pirzolalarından biridir. Fazla yağı kesin ve sıcak ve hızlı pişirin. Bu kesim, iyi bir biftek gibi işlenebilir ve basitçe veya istediğiniz gibi terbiye edilebilir.

Don't be confused by pork chops. There are several cuts to choose from and the names are not always standardized. Brining pork is always a good idea to maximize flavor and moisture. From here, depending on the cut, either a good rub or a marinade might be in order to complete the flavors. Thin pork chops in Istanbul should be grilled hot and fast, while thicker cuts, anything over an inch, should be seared first and finished off over a lower temperature. Pork should be cooked to an internal temperature of 145 F/65 C. And remember, if you do brine a pork chop do not use rubs, marinades, or sauces with salt. Also known as Bone-In Ribeye Chop, Rib End Cut Cut from the lower loin, this is one of the best pork chops money can buy. Trim excess fat and cook hot and fast. This cut can be treated like a good steak and seasoned simply or however you like it.  ( pork chop Wikipedia

 


 

Comments

Popular posts from this blog

İstanbul’da Gourmet Domuz Eti Satın Alabileceğiniz Yerler

  İstanbul’da Gourmet Domuz Eti Satın Alabileceğiniz Yerler ogustos  sitesi nedir?  ogustos  sitesini nasıl ziyaret edebilirsiniz? ogustos  sitesi Türkiye’de domuz eti severler için açılmış bir sitedir. Türkiye’de yaşayan bir çok yabancı arkadaşımız ziyaretçimiz kendilerini evlerinde gibi hissedip , istedikleri ürünleri bulabilmeleri için ortaya çıkmıştır sitemiz. ogustos  nerede?  ogustos  sitesinden alışveriş yapma? Siteye Contact yani iletişim kısmından ulaşabilirsiniz. google maps haritalarından bulabilirsiniz.  ogustos nerede dir sorusunun cevabı ise Sarıyer’de kurulmuştur. ogustos  hangi ürünler var?  ogustos  ürün kalitesi nedir?? ogustos sitesinde tüm domuz eti ürünleri bulunmaktadır. Kredi kartı veya EFT ile ürün alabilirsiniz.  Pork Ribs , Pork Salam , Pork sausage , pork tender , pork ham  birçok farklı ürünü bulabilirsiniz. Ogustos ,Ogustos Sitesi , Ogustos Domuz Eti , Ogustos Pork , Ogustos Pork Market , Ogustos Pork Butcher , Ogustos Domuz Marketi ,Ogustos Domuz E

Back Bacon / Domuz Pastırması

  Back bacon  is a cut of bacon that includes the pork loin from the back of the pig. It may also include a portion of the pork belly in the same cut. It is much leaner than side bacon made only from the pork belly.   Back bacon   is derived from the same cut used for pork chops. It is the most common cut of bacon used in British and Irish cuisine, where both smoked and unsmoked varieties of bacon are found. Arka domuz pastırması , domuzun arkasından domuz fileto içeren bir domuz pastırmasıdır. Aynı kesimde domuz göbeğinin bir kısmını da içerebilir. Sadece domuz göbeğinden yapılan yan pastırmadan çok daha zayıftır.  Arka pastırma , domuz pirzolası için kullanılan aynı kesimden elde edilir. Hem füme hem de füme pastırma çeşitlerinin bulunduğu İngiliz ve İrlanda mutfağında kullanılan en yaygın pastırma kesimidir. Le bacon de dos est une tranche de bacon  qui comprend la longe de porc du dos du porc. Il peut également inclure une partie de la poitrine de porc dans la même coupe. Il est be

İstanbul Son Domuz Kasabı

  İstanbul Son Domuz Kasabı yazımızda sizlerden Türkiye İstanbul Domuz Eti ve genel olarak ne durumda onu konuşacağız. Ülkemizde domuz ve domuz ürünleri bulmak çok zor bu yüzden bizde İstanbul'da açılacak olan son domuz kasabı ve marketi olmak istiyoruz. Şarküteri, başta domuz olmak üzere domuz pastırması, jambon, sosis, terrin, galantin, pate ve confit gibi hazır et ürünlerine ayrılmış pişirme dalıdır. Başlangıçta etleri soğutmanın gelişinden önce muhafaza etmenin bir yolu olarak tasarlanan bu müstahzarlar, günümüzde muhafaza işlemlerinden elde edilen tatlar için hazırlanmaktadır. 15. yüzyıl Fransa'sında, yerel loncalar, her şehirde gıda üretim endüstrisindeki tüccarları düzenlerdi. Şarküteri üreten loncalar şarkütericilerin loncalarıydı. Bu loncanın üyeleri, bölgeden bölgeye, bazen belirgin bir şekilde değişen geleneksel bir dizi pişmiş veya tuzlanmış ve kurutulmuş etler üretti. Şarküterilerin satmasına izin verilen tek "çiğ" et, işlenmemiş domuz yağıydı. Şarküte