Skip to main content

Pork Beer Salami / Domuz Bira Salamı

 


We can argue about which state invented the tailgate party, but there’s little debate whose is best. And the secret to Wisconsin’s world-beating tailgating is Old Wisconsin Beer Salami. A tasty variation of summer sausage, Beer Salami isn’t hardwood-smoked – it’s cured to be even juicier and more tender than our Original sausages. Peppered on the outside for extra spice, our Beer Salami is the perfect balance of flavors.


Bagaj kapağı partisini hangi devletin icat ettiğini tartışabiliriz, ancak kimin en iyisi olduğu konusunda çok az tartışma var. Ve Wisconsin’in dünyayı yenen arka kapısının sırrı, Old Wisconsin Bira Salamı. Yaz sosisinin lezzetli bir çeşidi olan Bira Salamı sert ağaçtan tütsülenmiş değildir – Orijinal sosislerimizden daha sulu ve daha yumuşak olacak şekilde iyileştirilmiştir. Ekstra baharat için dışı biberlenmiş Bira Salamımız mükemmel tat dengesi.

Nous pouvons discuter de quel État a inventé le parti du hayon, mais il y a peu de débat sur celui qui est le meilleur. Et le secret du talonnage mondial du Wisconsin est le Old Wisconsin Beer Salami. Une variante savoureuse de la saucisse d’été, le salami à la bière n’est pas fumé au bois dur – il est séché pour être encore plus juteux et plus tendre que nos saucisses originales. Poivré à l’extérieur pour plus d’épices, notre salami à la bière est l’équilibre parfait des saveurs.

Wir können darüber streiten, welcher Staat die Heckklappenpartei erfunden hat, aber es gibt wenig Debatten darüber, wer am besten ist. Und das Geheimnis von Wisconsins weltbester Heckklappe ist die Old Wisconsin Beer Salami. Beer Salami ist eine leckere Variante der Sommerwurst und wird nicht mit Hartholz geräuchert. Sie ist noch saftiger und zarter als unsere Originalwürste. Unsere Biersalami ist außen für zusätzliche Würze gepfeffert und bietet die perfekte Ausgewogenheit der Aromen.

Comments

Popular posts from this blog

İstanbul’da Gourmet Domuz Eti Satın Alabileceğiniz Yerler

  İstanbul’da Gourmet Domuz Eti Satın Alabileceğiniz Yerler ogustos  sitesi nedir?  ogustos  sitesini nasıl ziyaret edebilirsiniz? ogustos  sitesi Türkiye’de domuz eti severler için açılmış bir sitedir. Türkiye’de yaşayan bir çok yabancı arkadaşımız ziyaretçimiz kendilerini evlerinde gibi hissedip , istedikleri ürünleri bulabilmeleri için ortaya çıkmıştır sitemiz. ogustos  nerede?  ogustos  sitesinden alışveriş yapma? Siteye Contact yani iletişim kısmından ulaşabilirsiniz. google maps haritalarından bulabilirsiniz.  ogustos nerede dir sorusunun cevabı ise Sarıyer’de kurulmuştur. ogustos  hangi ürünler var?  ogustos  ürün kalitesi nedir?? ogustos sitesinde tüm domuz eti ürünleri bulunmaktadır. Kredi kartı veya EFT ile ürün alabilirsiniz.  Pork Ribs , Pork Salam , Pork sausage , pork tender , pork ham  birçok farklı ürünü bulabilirsiniz. Ogustos ,Ogustos Sitesi , Ogustos Domuz Eti , Ogustos Pork , Ogustos Pork Market , Ogustos Pork Butcher , Ogustos Domuz Marketi ,Ogustos Domuz E

Back Bacon / Domuz Pastırması

  Back bacon  is a cut of bacon that includes the pork loin from the back of the pig. It may also include a portion of the pork belly in the same cut. It is much leaner than side bacon made only from the pork belly.   Back bacon   is derived from the same cut used for pork chops. It is the most common cut of bacon used in British and Irish cuisine, where both smoked and unsmoked varieties of bacon are found. Arka domuz pastırması , domuzun arkasından domuz fileto içeren bir domuz pastırmasıdır. Aynı kesimde domuz göbeğinin bir kısmını da içerebilir. Sadece domuz göbeğinden yapılan yan pastırmadan çok daha zayıftır.  Arka pastırma , domuz pirzolası için kullanılan aynı kesimden elde edilir. Hem füme hem de füme pastırma çeşitlerinin bulunduğu İngiliz ve İrlanda mutfağında kullanılan en yaygın pastırma kesimidir. Le bacon de dos est une tranche de bacon  qui comprend la longe de porc du dos du porc. Il peut également inclure une partie de la poitrine de porc dans la même coupe. Il est be

İstanbul Son Domuz Kasabı

  İstanbul Son Domuz Kasabı yazımızda sizlerden Türkiye İstanbul Domuz Eti ve genel olarak ne durumda onu konuşacağız. Ülkemizde domuz ve domuz ürünleri bulmak çok zor bu yüzden bizde İstanbul'da açılacak olan son domuz kasabı ve marketi olmak istiyoruz. Şarküteri, başta domuz olmak üzere domuz pastırması, jambon, sosis, terrin, galantin, pate ve confit gibi hazır et ürünlerine ayrılmış pişirme dalıdır. Başlangıçta etleri soğutmanın gelişinden önce muhafaza etmenin bir yolu olarak tasarlanan bu müstahzarlar, günümüzde muhafaza işlemlerinden elde edilen tatlar için hazırlanmaktadır. 15. yüzyıl Fransa'sında, yerel loncalar, her şehirde gıda üretim endüstrisindeki tüccarları düzenlerdi. Şarküteri üreten loncalar şarkütericilerin loncalarıydı. Bu loncanın üyeleri, bölgeden bölgeye, bazen belirgin bir şekilde değişen geleneksel bir dizi pişmiş veya tuzlanmış ve kurutulmuş etler üretti. Şarküterilerin satmasına izin verilen tek "çiğ" et, işlenmemiş domuz yağıydı. Şarküte