Pork Ribs / Domuz Kaburgası / Côtes de porc / Schweinerippen
Pork ribs are a cut of pork popular in Western and Asian cuisines. The ribcage of a domestic pig, meat and bones together, is cut into usable pieces, prepared by smoking, grilling, or baking – usually with a sauce, often barbecue – and then served. We are offering the best pork ribs in Istanbul.
Domuz kaburga, Batı ve Asya mutfaklarında popüler olan bir domuz eti parçasıdır. Evcil bir domuzun göğüs kafesi, et ve kemik birlikte, kullanılabilir parçalar halinde kesilir, tütsüleme, ızgara veya fırınlama - genellikle bir sosla, genellikle barbekü ile - hazırlanır ve sonra servis edilir. İstanbul'daki en iyi domuz kaburgalarını sunuyoruz.
Les côtes de porc sont une coupe de porc populaire dans les cuisines occidentale et asiatique. La cage thoracique d'un porc domestique, de la viande et des os ensemble, est coupée en morceaux utilisables, préparés en fumant, en grillant ou en faisant cuire au four - généralement avec une sauce, souvent au barbecue - puis servis. Nous offrons les meilleures côtes de porc d'Istanbul.
Schweinerippchen sind ein Stück Schweinefleisch, das in der westlichen und asiatischen Küche beliebt ist. Der Brustkorb eines Hausschweins, Fleisch und Knochen zusammen, wird in brauchbare Stücke geschnitten, durch Räuchern, Grillen oder Backen zubereitet - normalerweise mit einer Sauce, oft gegrillt - und dann serviert. Wir bieten die besten Schweinerippchen in Istanbul an.
Comments
Post a Comment